Daugiau informacijos galite rasti LRSF puslapyje: http://www.lrsf.lt/lt/cq-cq-ly-taure-2019/
Primenu, kad sudalyvauti galite ne tik kaip akivaizdiniai dalyviai, bet ir kaip neakivaizdiniai.
Iki susigirdėjimo/susitikimo
Karolina,ne 30minuciu buvo o 15min .As paskutine minute spejau i savo pozicija :)Man patiko vaizdelis pati geriausia stiebo attramaLY5XX rašė: ↑2019-06-17 12:32:42Kokie įspūdžiai po varžybų?
Man šįmet teko pabūti teisėja, todėl jau esu sudalyvavus beveik visuose vaidmenyse šiose varžybose: kaip organizatorė, kaip akivaizdinė dalyvė ir kaip teisėja. Trūksta tik neakivaizdinio dalyvio statuso...(gal kitais metais?)![]()
Visai įdomu, kai 30 min iki varžybų starto dar laikai savo teisiamojo antenos bokštą, kol jis, kito teisėjo padedamas, riša atatampas iš dar neišnarpliotų virviųSmagu, kad jaunimui netrūko entuziazmo sudalyvauti kaip akivaizdiniams dalyviams.
Girdėjau keletą neakivaizdinių dalyvių, kurie nesilaikė QSY taisyklės, tad, jei po teisėjavimo jūsų rezultatas atsidurs lentelės apačioje, tai per daug nesistebėkite.