DXloger

Gin.
Moderator
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2017-03-10 09:18:49

DXloger

Standartinė Gin. » 2018-02-11 09:40:03

gal kas issiaiskino tokia dxlogerio problemele ..
* internetinis ruteris isjungtas ...
*bandau jungti DXlogeri... nesileidzia... meta kazkoki ilga pranesimu langa ..
*perkraunu naujai..imu neaisku nauja contesta ...kai uzsikrauna per-naujai atidarau reikiama contesta .. tada veikia
*tik po kazkurio laiko ismeta is logerio su tuo paciu pradiu lenteliniu pasibarimu..
kai internetas yra tvarkingas.. sitokiu nesamoniu nebuna .
toksai vaizdelis kad DXlogeris kazka daro internete ...
panasus atvejis buvo nutikes ... DP4T.. kai bandeme sujungti i tinkla abu kompus ..

gal kas turite vaistuku tokiems simptomams.. ? interneto rysio gerinimo nesiulykite . :lol:

LY5Y Gin.

Dainius
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: 2017-04-13 23:06:10

Re: DXloger

Standartinė Dainius » 2018-02-11 10:20:46

Labas,
Ar čia kalba eina apie vieną kompą su DXLogu, ar tinkle yra ir kiti kompai su DXLogais ir jie turi susijungt?
Gal pavyktų padaryt klaidos pranešimų PrintScreen? būtų kiek aiškiau. O iki tol keli dalykai pasižaidimui/bėdų šaltinio paieškai:
Nuimt varnelę nuo "Network is enabled" pažiūrėt ar su klaidom, ar mėto lenteles ar ne. Jei mėto - tai problema ne dėl tinklo.
Kitas dalykas, jei išjungtas routeris, tinkle nėra DHCP serverio, kuris dalintų IP adresus įrenginiams. Jeigu Windows nustatymuose parinkta, kad kompas IP pasigauna automatiškai (DHCP), tai kai nėra DHCP, jis užmeta 169.254.x.x adresą. Ir tarkim, jei DXLoge nustatyta, kad jis t.b. serveris su kitu IP adresu, gal dėl to gal ir atsiranda bėdos. Šiaip rekomenduoju naudoti statinius IP adresus.
73! LY5YY

Gin.
Moderator
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2017-03-10 09:18:49

Re: DXloger

Standartinė Gin. » 2018-02-14 10:55:19

atrodo kad issprendziama problema.. tekstas ru. kalba .... bandysime sita varijanta ..

Одна из причин
Что-то прописано ненужное в конфигурации
Удалите программу из Programm files ( настройка и удаление программ- стандартно)
Затем найдите конфигурацию ( она не удаляется )
Она хранится в папке
типа C:\Documents and Settings\User\Application Data\DXLog.net
Там есть файл DXlog.net ( CONFIG)
Удалите всю эту паку DXLOG и переустановите программу. Пропишется чистая конффигурация ( придется заново сконфигурировать окна и пр настройки)
Попросит заново ввести ключ продукта регистрации

Если это происходит с каким-то определенным контестом , в папке где лежит файл контеста - нет ли там звуковых файлов которые Вы пытались записать contest recorderom и произошла ошибка . Удалите звуковые файлы .

Была такая проблема года 2 назад на одном ноутбуке , не было времени искать причину
Это радикальная мера , но быстрый путь восстановить работоспособность.

R9IR

LY5Y Gin.

Gin.
Moderator
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2017-03-10 09:18:49

Re: DXloger

Standartinė Gin. » 2018-02-16 14:44:58

Dainiaus 5YY.. paaiskinimas.. kad reikia isjungti Network enable .. padejo , nebeluzta ...
dar pastebejau .. jeigu bandai kitame kompe pasileisti failiuka ... priesinasi.. bet kai sutvarkai contest data ... imeti kontesto forma .. tada atsidaro normaliai .. toksai vaizdelis kad logeris tikrina failiuko autentiskuma ..

LY5Y Gin.

Dainius
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: 2017-04-13 23:06:10

Re: DXloger

Standartinė Dainius » 2018-02-17 15:55:20

Rusiškai neskaitau, tai gal pasikartosiu arba būsiu ne į temą:
Reik atkreipt dėmesį, kad Contest failiukus vertėtų atnaujinti ir C:\Users\Vartotojas\AppData\Roaming\DXLog.net (Win10 sistemoje).
Taip pat, jei nori naudoti tinkle kelis kompus su DXLogais, geriausia, kad visuose būtų ta pati DXLogo versija bei tie patys Contest failai.
Jei programa nelūžta, kai Network Enable atžymėta (t.y. programa nedirba tinkle), reiškia, kad reit tvarkyti tinklą. Gal programos tinklo nustatymuose nurodyta, kad ji turi jungtis prie serverio su netinkamu IP adresu?
73! LY5YY

Dainius
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: 2017-04-13 23:06:10

Re: DXloger

Standartinė Dainius » 2018-03-19 12:47:21

Sveiki,
Norim pasijungti transyverį prie kompiuterio (USB arba RS232), bei sujungti su DxLog programa. Bet niekaip nepavyksta išspręsti vienos problemos.
DxLog'as niekaip nemato dažnio, kuris yra nustatytas ant aparato.
Aparatas Kenwood TS590. DxLog versija 2.3.15 Problema ta pati, nesvarbu ar jungiam per USB ar tiesiai per RS232.
Su Kenwood programa aparatui valdyti, jokių problemų nėra, viskas veikia į abi puses (PC->TRX ir TRX->PC), tai aparatinės dalies gedimo kaip ir neturėtų būt.

Iš DxLog'o aparatą galima valdyti, keisti band'ą, modą. Jei programoje tiksliai nurodau dažnį - aparatas ir nueina ant to dažnio. Toks jausmas, kad programa tiesiog nepriima aparato dažnio dekoderio signalo (arba jo tiesiog nerodo). Gal yra kažkoks nustatymas DxLog'e dėl dažnio priėmimo iš aparato?
Gal turit patarimų ar nurodymų kaip išspręsti problemą ar bent nuomonių, kur ieškoti bėdos?

Ačiū, LY5YY
73! LY5YY

Gin.
Moderator
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2017-03-10 09:18:49

Re: DXloger

Standartinė Gin. » 2018-04-08 20:40:14

LY5YY ... written ...
Reik atkreipt dėmesį, kad Contest failiukus vertėtų atnaujinti ir C:\Users\Vartotojas\AppData\Roaming\DXLog.net (Win10 sistemoje).

o kaip tai padaryti... jau susiduriau... :roll:

dar .. kaip pasidaryti totalines admino teises visame kompe.. ?

LY5Y Gin.

Dainius
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: 2017-04-13 23:06:10

Re: DXloger

Standartinė Dainius » 2018-04-09 23:31:32

Sveiki,
Jei pakeitėt kokį nors contest failą, tai tą atnaujintą reikia įdėti į du katalogus: ir Program Files (x84)\DXLog.net\Contest ir į C:\Users\VARTOTOJAS\AppData\Roaming\DXLog.net\Contest

Taip pat pastaba. DxLogas Contesto pavadinimą ima ne iš failo pavadinimo, bet iš eilutės faile CONTESTNAME=xxx kur xxx pavadinimas, kurį nori matyti DxLoge. Negali būti kelių Contest failų, kuriuose yra parašytas tas pats CONTESTNAME. Contesto pavadinimas, kuris įrašomas į Cabrillo logą yra aprašomas kita eilute CABRILLO_CONTEST_NAME=yyy kur yyy jau gali sutapti skirtinguose contestų aprašymuose.

Totalinių admin teisių padaryt nepavyks. BET yra galimybė nurodyti konkrečioms programoms, kad jas paleistu administratoriaus teisėmis. Ant paleidžiamojo *.exe feilo, spaudi dešinį pelės mygtuką, tada Properties. Atsidariusiame lange atidarykit Compability skiltį ir apačioj uždėkit varnelę "Run this program as administrator".
73! LY5YY

Gin.
Moderator
Pranešimai: 73
Užsiregistravo: 2017-03-10 09:18:49

Re: DXloger

Standartinė Gin. » 2019-05-03 17:51:03

pagaliau issiaiskinau...
kai isidedi DXlogeri ir dar nepaleidi pirma karta.. reikia irasyti i dxlogerio buvimo vietoje contest direktorijoje lietuvisku kontestu failiukus ...
programulina paleidus pirma karta.. pati sudeda i APPdata nematona direktorija situos failiukus.. ir DXlogeris daugiau nebesibara kad kazkas negerai...
prisegu failiukus kuruos sukure LY5YY ...

Gin.
LY5YY-failai.rar
(4.24 KiB) Atsisiųsta 14 kartų

Vartotojo avataras
LY4L
Moderator
Pranešimai: 194
Užsiregistravo: 2017-03-02 20:20:26

Re: DXloger

Standartinė LY4L » 2019-05-06 22:24:54

Ok. O ką darai, kai nori pakeisti lietuviškame faile ką nors? Keiti abiejuose?
73!
LY4L Mindaugas

Atsakyti