Susiklosčiusiai geopolitinei situacijai visiems rekomenduojame atkreipti dėmesį dėl ryšių artimosiose varžybose. Pasitarus su aktyvu, yra suformuoti trys rekomenduotini variantai:
1. Nedalyvauti varžybose apskritai;
2. Nedaryti ryšių su Rusijos atstovais;
3. Tik panaudoti frazę „See You later“ (C U LATER).
LRSF, KTU RC
Ryšium su esama geopolitine padėtimi
Re: Ryšium su esama geopolitine padėtimi
73!
LY5XX/LY6C Karolina
LY5XX/LY6C Karolina
Net ES4O SDR'as atjungė rusus ir parašė kodėl.
http://es4o.ee:8901/
http://es4o.ee:8901/
Sveiki, man daugiau logiška pirma mintis, visai nedalyvauti. Klausite kodėl? mano atsakymas toks jog varijantas yra neutraliausias ir nelabai kam pavyks bet kada supolitizuoti. Tiek antru ir trečiu atveju susiduriame su begale galimu manipuliacijų ir politine ir kitomis prasmėmis. LY2K cq160ssb signalo nebus. Labai planavau bet ...
2K
2K
Sveiki,
Dėl CQ WW 160 SSB. Savo LP signalą per kontestą išleisiu. Žinant tai, kas vyksta netoli mūsų, ir tai, kad priimtas sprendimas nutraukti bet kokius sportinius ryšius su agresorium, darysiu taip, kad pas mane loge nebūtų nei vienos rusiškos stoties. Net jei tai bus daugiklis.
Dėl CQ WW 160 SSB. Savo LP signalą per kontestą išleisiu. Žinant tai, kas vyksta netoli mūsų, ir tai, kad priimtas sprendimas nutraukti bet kokius sportinius ryšius su agresorium, darysiu taip, kad pas mane loge nebūtų nei vienos rusiškos stoties. Net jei tai bus daugiklis.
Komanda solidari. "tu japan" nesigirdės...
Manau, kad svarbu palaikyti draugus ukrainiečius įvairiose srityse, todėl irgi prisidedu prie tylos palaikymo akcijos.
Manau, kad CQ turėjo irgi pasekti belgų pavyzdžiu...tikriausiai reikės pasiklausyti, kas vyksta eteryje
Manau, kad CQ turėjo irgi pasekti belgų pavyzdžiu...tikriausiai reikės pasiklausyti, kas vyksta eteryje
73!
LY5XX/LY6C Karolina
LY5XX/LY6C Karolina