Kadangi forumas po truputį atsigauna tai ir aš parašysiu

Sudalyvavau šiame konteste. Nors didelių rezultatų nesitikiu padaryt, bet vis tiek smagu daryt amerikonus, nors jie jau ne vieną kartą padaryti.
Taigi įsijungiau šeštadienį nuo pietų. Visai smagiai tie amerikonai ėjosi. Dar ir pats šiek tiek pašaukiau CQ. Ir po piet apie 14val (jei nemeluoju) dingo elektra kokiam geram pusvalandžiui visam kaime..... Galvojat per tą laiką ryšių nedariau? Klystat! Jeigu 2JAPONŲ komandai dingus elektrai CQ WW 160 CW kontestas baigėsi, tai man anaiptol.... Kadangi pas mane setupas gan labai paprastas: Radija, antras monitorius, laptopas, maitinimo šaltinis. Taigi galvojant apie elektros dingimus, visada esu prisijungęs lygiagrečiai maitinimo šaltiniui 85Ah talpos akumuliatorių. Be to turiu ir laptopo pakrovėją, kuris padaro iš 12V į laptopo krovimo įtampą. Taigi dingus elektrai užtrukau tik apie 1min persibazuot loginimo programą iš antro monitoriaus ant laptopo monitoriaus. Ir toliau sau dariau amerikonus kol elektra atsirado

O link vakaro pradėjau jau daryt tolimesnius. CALIFORNIA, WASHINGTON, OREGON, COLORADO. Be to stotys iš šių valstijų ir pačios prieidavo prie manęs, tik jų signalai buvo tokie auroruojantys. Bet priėmiau visus kas mane šaukė. O kontestas mano ir baigėsi tą patį šeštadienio vakarą, nes pradėjo stipriai kaulus laužyt ir užkilo temperatūra iki 39,5 laipsnių, todėl išsijunginėjau aparatūrą ir ėjau į lovą.... Pasirodo organizmas jau tuo metu buvo aršiai pradėjęs kovoti su COVID infekcija. O rezultatas gavosi toks
Code: Select all
Contest : ARRL International DX Contest
Callsign : LY5AX
Mode : CW
Category : Single Operator (SO)
Band(s) : All bands (AB)
Class : Low Power (LP)
Zone/State/... : 100
Locator : KO14KT
Operating time : 6h01
BAND QSO S/P DUP POINTS AVG
----------------------------------