Na šis turas buvo taip pat ypatingas kaip ir CW, tik kitaip. Jeigu CQ160CW KTU komanda/rinktinė padarė 1025 QSO, tai CQ160SSB - tik 380 QSO ir 41 šalis. Taškais: ~79 000 taškų.
Didžiausias tempas buvo pirmas valandas - po 50 QSO/h. Po to eksponentiškai krito iki tol, kol per valandą tik 2 QSO padarydavome. VY2ZM trečia valandą man į CQ atsakė. Priėmiau iš antro karto. Boneiros salos antrame cikle ryte man į CQ atsakė. Pirmą ciklą komanda užbaigė su 198 QSO. Antro ciklo metu pridėjome 100 QSO. "Pasipylė" daugiau Europos dalyvių. Trečiame cikle - 82 QSO.
Jeigu pirmą parą nebuvo ukrainiečių, tai antrą parą jau keli išlindo. Kas liečia "kaimynus nuo rytų pusės" - labai įdomus reiškinys, bet jie situaciją suprato (...75 procentai man atsakinėjančių).
Įdomu, kaip sekėsi kitiems KTU RC dalyviams?
Rolandas LY5AA
CQ 160 SSB
Re: CQ 160 SSB
Kaip nutariau, taip ir padariau....
Sudalyvavau SO LP ASSISTED. Nors labai didelio draivo dalyvaut nebuvo..... dėl visiem žinomų priežasčių...
Gavosi išdirbta beveik 7 valandos ir padarytas toks rezultatas. Pagrinde Europa ir vienas VY2ZM ir nei vieno ru.
Sudalyvavau SO LP ASSISTED. Nors labai didelio draivo dalyvaut nebuvo..... dėl visiem žinomų priežasčių...
Gavosi išdirbta beveik 7 valandos ir padarytas toks rezultatas. Pagrinde Europa ir vienas VY2ZM ir nei vieno ru.
Code: Select all
Band QSOs Pts StP DXC Pt/Q
1,8 226 1109 1 32 4,9
Total 226 1109 1 32 4,9
Score: 36 597
1 Mult = 6,8 Q's